ANLITA OSS

FÖR EN TRYGG OCH BRA AFFÄR

Förbered din bostadsförsäljning

Att sälja sin bostad är för många den största affären i livet! Då är det tryggt med en kunnig mäklare som lotsar dig rätt genom hela processen. Vi på Din Fastighet anstränger oss lite mer för att du ska känna dig trygg före, under och efter försäljningen!

Vår erfarenhet är att förberedelse lönar sig. Varje affär är unik och vårt arbete är att hantera just din försäljning på bästa sätt.

Kontakta oss redan idag, så berättar vi mer!

Bli visningsklar

Första mötet går vi igenom din bostad och värderar den samt lägger upp en tidsplan för försäljningen.

Innan försäljningsprocessen börjar samlar vi in all information som behövs, utför besiktning, fotografering m.m. Vi sammanställer allt till ett snyggt prospekt som du godkänner.

Före fotografering och visning är det bra att plocka bort alla personliga saker som fotografier och små prylar. Rena ytor och någon fin blomma förhöjer upplevelsen i bilderna och verkligheten.

Så här marknadsför vi din bostad

Vi annonserar alltid i både Nya Åland och Ålandstidningen. Information skickas till alla i vårt kundregister, som anmält intresse för att köpa liknande objekt. Vi annonserar även i sociala medier, som Facebook, och visar objektet i vårt skyltfönster och på hemsidan.

Personer som har sålt via oss

Jens Berglund: ”Jätte fint, ser jäkligt proffsigt ut. Sådana här presentationer har jag saknat på Åland”
”Jag tyckte ni gjorde ett jätte bra jobb! Skulle jag ha fler sommar stugor (fastigheter) att sälja så skulle Din Fastighet bli ett givet alternativ”

Taimi Pettersson: ”Det märks verkligen att ni har modern utbildning!”

Sture och Ylva Skogström: ”Tack, ni har verkligen gjort ett jättebra jobb! Det har varit en spännande månad att följa försäljningen och vi trodde aldrig att det skulle gå så här bra och snabbt!”

Glenn Holm: ”Får passa på och tacka för försäljningen av min bostad. Jag är väldigt nöjd med Din Fastighet”

Ulla Renfors: ”Du har varit så duktig! Herrigud vad fort det har gått, i dessa tider när det mesta verkar stå stilla. Ett riktigt bra jobb måste jag säga! Du har ett modernt tänkande som verkligen märks tydligt!”

Emmalena Jern:Tack igen för ett bra jobb!”

Carl-Johan Gestranius: Jag tycker ni hade gjort ett bra jobb och skrivit ihop ett fint prospekt som avspeglar huset som det är.”

Ove Andersson: ”Tack för ditt uppriktiga svar. Du är ett sant proffs o lugnt Ålands bästa
mäklare – sett till bemötande, service o nu också ny hemsida.” (spekulant)

Bo Mattsson:Tack för den fina kundkontakten du gjorde vid försäljningen av min stuga mycket proffsigt skött från visning till avslut

Inga-Lill Ohlsson: ”Jag är jätte jätte nöjd! Det har varit väldigt lätt att jobba med dig, allt har gått så smidigt. Är det någon som skulle fråga vilken mäklare man ska vända sig till på Åland skulle jag rekommendera dig!”