ÄRLIGHET – KUNSKAP – ENGAGEMANG

Vi älskar Åland!

 • Marika Fagerlund

  VD och fastighetsmäklare AFM, rfm

  Marika Fagerlund, registrerad fastighetsmäklare, AFM rfm, offentligt köpvittne och ekonomie magister. Hon har en gedigen utbildning om 6 år inom fastighetsförmedling, fastighetsvärdering, ekonomi och juridik. Tidigare arbetat som exploateringsingenjör, affärsutvecklare, fastighetsmäklare och ekonom/analytiker.

  Grundade Din Fastighet 1.1.2012.

 • Robert Lindegrén

  Auktoriserad Fastighetsmäklare (AFM och AHM), RFM

  Robert är redo att ta sig an den åländska marknaden. Han är känd för sitt genuina och stora engagemang, sin drivkraft samt sitt positiva och professionella arbetssätt.

  Robert har sedan 1990 arbetat i Sverige inom finans och har således en mycket lång finansiell bakgrund. Efter en fastighetsmäklarutbildning i Sverige har han under snart trettio år, bland annat arbetat som fastighetsmäklare, börsanalytiker, aktiemäklare, trader, försäkringsmäklare och som senior finansiell rådgivare.
  Han är även Swedsec- och Insureseclicensierad i Sverige.
  Auktoriserad fastighetsmäklare AFM och RFM.

  Robert är lyhörd för spekulanternas och köparnas behov. Det är genom att tillfredsställa köparens behov som han kan uppnå höga slutpriser och alltid nöjda kunder. Han älskar sitt arbete som fastighetsmäklare och det kommer du märka när du får möjligheten att träffa honom.